Spinder Kabeltechniek BV is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in de engineering, aanleg en montage van ondergrondse kabelinfra.


Onze Diensten


Spinder Kabeltechniek BV

Spinder Kabeltechniek BV is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in de engineering, aanleg en montage van ondergronde kabelinfra. We onderscheiden hierin kabelwerkzaamheden t.b.v. elektriciteitsnetten en openbare verlichting (energie), en t.b.v. besturing, data en telecomkabels (telecom). Voor beide specialismen geldt dat we buiten de aanleg van kabels ook de engineering, montage, revisie en projectmanagement verzorgen.
 

Spinder Kabeltechniek BV is in het bezit van het CKB- en VCA**- certificaat, en is ISO gecertificeerd.


Spinder Kabeltechniek BV kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur, een platte organisatievorm en kwalitatief hoogwaardig werk. Met ruim tachtig medewerkers werken we veelal met eigen teams waardoor een constante kwaliteit wordt geleverd. We zijn gevestigd in het Friese Augustinusga op de grens van Friesland en Groningen. Ons werkgebied bestaat uit heel Noord-Nederland. Al zestig jaar zijn we actief in het aanleggen van kabels, onze gespecialiseerde kabelploegen en monteurs kunnen werkelijk elke klus aan.  

Spinder Kabeltechniek BV staat geregistreerd als deelnemer van de stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB)