Telecom

Op het gebied van telecom zijn we in staat om voor onze opdrachtgevers een totaaloplossing te bieden. Dit houdt in dat we naast de civiele werkzaamheden ook het blazen van (glasvezel)kabels en de montage voor onze opdrachtgevers verzorgen. Ook voor het aanleggen van glasvezelkabel op industrieterreinen bieden we een totaaloplossing inclusief het ontwerpen en het verzorgen van de diensten op het netwerk. Zo hebben we onlangs een zestigtal bedrijven in Surhuisterveen aangesloten op een eigen netwerk.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook op het gebied van FttH zijn we actief. Steden als Zeewolde, Ermelo, Meppel en op dit moment Beilen zijn door ons aangelegd. We bieden hier een totaal pakket van leggen, blazen en lassen. Maar ook alleen de aanleg of het blazen is mogelijk. Voor de buitengebieden verzorgen we het totale project van ontwerp tot een werkende modem in de meterkast. Meerdere buitengebieden zijn door ons ontsloten. 

Ook aanleg en montage aan het conventionele kopernetwerk kunnen we verzorgen. Met gecertificeerde lassers kunnen we de montage van (KPN) koperkabels verzorgen. Onze cai-monteurs en civiele teams verzorgen in Noord Holland de nieuwe aanleg voor de nieuwbouw in het Ziggo verzorgingsgebied. 

Klik hieronder voor meer informatie.Terug naar onze diensten