Projecten

 

 

 

 

Spinder kabeltechniek is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in de aanleg van ondergrondse kabelinfra. Spinder heeft zijn wortelen in Friesland en heeft zijn werkgebied in Noord Nederland. Al vijftig jaar zijn we actief in de aanleg van kabels. Gespecialiseerde kabelploegen kunnen werkelijk elke klus aan. Spinder kenmerkt zich door een no nonsens cultuur een platte organisatievorm en kwalitatief hoogwaardig werk. We werken veelal met eigen teams waardoor een constante kwaliteit kan worden geleverd. Spinder kabeltechniek is in het bezit van de ISO 9001, CKB en VCA certificaten.

 

 

  Middenspanning:

 

Voor onze opdrachtgever BAM infra leggen we een middenspanningsroute aan van Emmeloord naar Urk. Een route van bijna 20 kilometer waarin bundels met kabels met een diameter van 630² en 400² worden gelegd. De aanleg is in mei begonnen en het einde van de werkzaamheden is begin september gepland.  

 

Voor onze opdrachtgever VSH hebben we over een tracé van ruim 55 kilometer de middenspanningskabels gelegd langs de Hanzelijn van Lelystad naar Zwolle. Foto's van dit project vindt u op deze site.

 

Ook voor andere opdrachtgevers leggen we middenspanningstracés aan. We doen dit, naar keuze, all in, d.w.z. inclusief (gestuurde) boringen en montage of alleen het civiele deel. Op jaarbasis graven we honderden kilometers aan sleuf en leggen we een veelvoud aan kabel.

 

 Openbare verlichting;

 

In de stad Groningen zijn we met een aantal teams werkzaam om de oude verlichtingskabels te vervangen voor nieuwe kabels. Hierbij worden de bestaande masten door ons opnieuw aangesloten op het verlichtingsnetwerk. Op dit moment werken we in de Korrewegwijk en De Hoogte.

 

   Telecom:

 

Op veel plaatsen in Friesland is door ons de glasvezel aangelegd in de buitengebieden.

 

In het centrum van Emmen leggen we over een afstand van 800 meter een nieuw tracé aan met 6 kabels 900". Op deze koperkabels kunnen 1800 abonnees worden aangesloten. Het tracé ligt door een winkelstraat en de sleuf wordt dan ook afgeschermd met hekwerk. Voor het winkelend publiek zijn loopschotten gelegd zodat de winkels ook tijdens de werkzaamheden goed bereikbaar blijven. Op de koperkabels wordt een bundel van buis gelegd waar later glasvezelkabels door heen worden geblazen.

De koperkabels worden door ons in een later stadium gelast.

 

Voor onze opdrachtgever Schuuring sluiten we masten voor het mobiele netwerk van o.a. KPN en Vodafoon aan. We doen dit turn key. D.w.z. zowel de aanleg van de glasvezeltracés alsmede het blazen en lassen van de glasvezelkabel. Nadat de aansluiting technisch is opgeleverd verzorgen we de registratie in de systemen van KPN (GEOS en NIM)

 

 

 

 

Powered by webXpress